Recept: Spaghetti met geroosterde tomaten en cervelaat

Dit recept is aangepast voor 2 personen

IMG_2747a

Ingrediënten

  • 400 gram kleine tomaatjes, in vieren
  • 2 kleine uien, in dunne partjes
  • 1 rode peper zonder zaadjes, in stukjes
  • 3 tenen knoflook in kleine stukjes
  • 1 halve cervelaatworst, in dunne plakjes
  • 1 eetlepel oregano
  • 1 eetlepel Italiaanse kruiden
  • olijfolie
  • kwart pak spaghetti
  • 25 gram geraspte Parmezaanse kaas

Bereiden

Verwarm de oven voor op 220 graden. Verdeel de tomaten, uien, peper, cervelaat en kruiden in een braadslede. Strooi er wat zout & peper overheen, en sprenkel wat olijfolie.

Schuif de braadslede of ovenschaal in de voorverwarmde oven en laat het geheel in 15 – 20 minuten heet worden. Schep regelmatig om. Vervolgens de grill er op en onder regelmatig roeren lekker grillen. In de tussentijd kun je het water voor de spaghetti al koken, spaghetti er in en volgens de kooktijd op de verpakking gaarkoken. Wij vinden al dente het lekkerst.

Spaghetti op de borden scheppen, de groentesaus er overheen en daar naar smaak geraspte kaas bij.

Afdrukken